Gila Couple Ke ?
Posted on: Monday, 12 March 2012 | 0 dopest talk(s)


Tumblr_m0a13kbc6z1r53r8ko1_500_large

 #comel tak ank aku.. ( wth )

Assalamualaikum. Baru lepas balik Facebook. Tak tahu nak cakap apa tengok budak yg baru melangkah ke sekolah menengah sangat lah menggedik dgn buah hati mereka, siap main tag segala. 

cth:
Minah syg sgt dgn Abu

Kira okey lagi ni. Ada yang ber-couple guna baby, bie, ma, pa. Subhanallah. Apa nak jadilah dunia. Dekat Facebook tu Ziqah rasa ramai orang dah berdakwah kecil-kecilan. Dakwah Ustaz Azhar Idrus yg cukup simple untuk anak muda pun sudah tersebar secara meluas.

Kalau yg dah besar sikit, ber-cintanya lain sikit. Ada batas sebab dah matang. So, to all high-schoolers, tak usah lah hang nak marah kalau pakwe/makwe hang kena kacau. Tak ke mana pun cinta monyet hang tu. Tak usah nak maki orang yg kacau pakwe/makwe sebab hang pun tak betul.

Btw, just nak inform aku ni single. Aku masih bersekolah. Aku bersyukur sebab bersekolah dekat sekolah aku tu. Kalau tak, aku dah lama jahil tentang agama ALLAH.

Alhamdulillah. Annyeong.


Disclaimer
Welcome to my online journal. Feel free to navigate around and do enjoy your stay here.Just call me Nadirah and Nad for short.A simple thirteen years old girl who hopes for the best and beat the rest.

Navigate
Status Post
Tagboard

put your cbox here

Credits
Templete and edit by : Nadirah Izzaty
Bullets from: Kari Pixel and Cici
Image hover by: Muazz Adli
Inspired by:
Header by: Luqman